Fletore Me 2 Ndarje Me Vija Dizajn Unicorn 64 Fl

1.29

Out of stock

SKU: 1179766 Category:

Përshkrim

Fletore me shirita të bardhë, 2 tema 64 faqe me kopertinë spirale mbulesë të butë dhe dizajn njëbrirësh.
Gjinia Vajze
Materiali Letër
Madhësia e fletores A5
Temat e Fletoreve 2
Numri i Fletëve 64