Flokë Bore Dekorative E Bardhë Me Xixa 10 Cm

0.59

Out of stock

SKU: 1185126 Category:

Përshkrim

Zbukurim i pemës së Krishtlindjeve me flake me vezullim të bardhë.
Kombinoni ngjyra, dizajnë dhe përmasa të ndryshme për një dekorim të veçantë për Krishtlindje dhe dekorim të pemës suaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E bardhë
Materiali i produktit Shkumë
Gjatësia x Gjerësia 10×10 cm