Dekoruese Perdesh Flutura Me Ngjyra Të Ndryshme 13 Cm 3 Copë

1.99

In stock

SKU: 1188384 Category:

Përshkrim

Fluturat Perde Dekorative Me Kunj Metalik, Me Pëlhurë, Pendë Dhe Shkëlqim.
Bashkëngjitni Modele Dhe Ngjyra Të Ndryshme Në Perde Dhe Dekoroni Në Mënyrë Unike!
3 Copë
Gjatësia X Gjerësia 13×8 Cm