Dekoruese Perdesh Flutur E Bardhë Me Shkëlqim 13 Cm

0.99

In stock

SKU: 1188381 Category:

Përshkrim

Dekorim Perde Me Kapëse, Flutur Ngjyrë Të Bardhë Me Shkëlqim.
Bashkëngjitni Modele Dhe Ngjyra Të Ndryshme Në Perde Dhe Dekoroni Në Mënyrë Unike!
Ngjyra E Bardhë
Gjatësia X Gjerësia 13×10 Cm