Forma Plastike Për Kasata Në Formë Çadre 6 Copë

1.79

Out of stock

SKU: 1079297 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 6 kuti plastike prej shkopi graniti në formën e një çadre dhe ngjyra të ndryshme.