Furçë Dhëmbësh 2n1 Për Të Rritur Medium Rozë

0.59

Out of stock

SKU: 072600700003 Category:

Përshkrim

Ideale për pastrimin e mbetjeve midis dhëmbëve dhe gjuhës. Ka një model të veçantë doreze për liri më të madhe të lëvizjes. Furçë dhëmbësh e tipit “mesatar”.