Gërshërë Shkolle Metalike Blu Me Jeshile 16.5 Cm

0.79

Out of stock

SKU: 1109014 Category:

Përshkrim

Një gërshërë zyre blu-jeshile “PRESIDENT” e bërë prej çeliku inox me majë të theksuar dhe dorezë të butë, 16.5 cm.
Gjinia Djali
Ngjyra jeshile blu
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.