Gërshërë Shkolle Blu Dizajn Pinguin Për Fëmijë 13 Cm

0.99

In stock

SKU: 1092454 Category:

Përshkrim

Gërshërë blu për fëmijë me dizajnë pinguin, me majë të rrumbullakët dhe dorezë të butë, 13 cm.
Gjinia Djalë
Ngjyra Blu
* KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç