Gërshërë Për Letra Me Ngjyra 3 Në 1

1.99

Out of stock

SKU: 1034189 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 1 dorezë të kuqe të fortë dhe 3 prerëse rezervë me një mbrojtës që bëjnë modele të ndryshme prerjeje, 1 blu, 1 të verdhë dhe 1 portokalli.
Gjinia Djalë vajze
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.