Gërshërë Shkolle Metalike Rozë Me Jeshile 16.5 Cm

0.79

Out of stock

SKU: 1109013 Category:

Përshkrim

Një gërshërë shkollë fuchsia-jeshile “PRESIDENT” e bërë prej çeliku inox me majë të theksuar dhe dorezë të butë, 16.5 cm.
Gjinia Vajze
Ngjyra Fuchsia me perime jeshile rozë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.