Gërshërë Shkolle Rozë Dizajn Derrkucë Për Fëmijë 13 Cm

0.99

In stock

SKU: 1092453 Category:

Përshkrim

Gërshërë rozë për fëmijë me modele derrkuc, me majë të rrumbullakët dhe dorezë të butë, 13 cm.
Gjinia Vajze
Ngjyra Rozë
* KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.