Gërshërë Shkolle Metalike Blu E Erret Me Shkallëzim 15 Cm

0.79

In stock

SKU: 1034172 Category:

Përshkrim

Gërshërë prej çeliku inox blu-blu me majë të rrumbullakët, vizore 5 cm dhe dorezë të butë, 15 cm.
Gjinia Djalë
Ngjyra Blu
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 5 vjeç.