Geta Bezhë 20D Masa 3

2.99

Out of stock

SKU: 1147028 Category:

Përshkrim

Geta ngjyrë mjalti me pantallona të shkurtra latex për një siluetë të hollë dhe shtrëngim. Ai mbështet këmbët dhe ka teknologji gradualisht të kompresimit. Trashësia 20 DEN.
Përbërja: 82% Poliamide – 18 Elastane.