Gomë E Bardhë & Kuqe 4 Copë

0.79

In stock

SKU: 1039359 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 4 goma të vogla në formë guralecë të bardhë me dorezë plastike të kuqe dhe blu.
Ngjyra E kuqe e bardhë blu
4 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.