Gomë E Bardhë Në Formë Trekëndësh 4 Copë

0.69

In stock

SKU: 1039360 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 4 goma të bardha në formën e një trekëndëshi me dorezë plastike të kuqe dhe blu.
Ngjyra E kuqe e bardhë blu
4 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.