Gomë Në Formë Furçë Dhëmbësh & Paste Dhëmbësh 5×1.5 Cm 2 Copë

0.49

In stock

SKU: 1170254 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 2 goma1 në formën e një furçe dhëmbësh dhe 1 në formën e një pastë dhëmbësh.
Ngjyra E kuqe e bardhë blu
2 copë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 5×1.5×0.5 cm