Gotë Plastikë E Shkallëzuar Me Dorezë 250 Ml

0.99

Out of stock

SKU: 1191363 Category:

Përshkrim

Gote me vrimë nxjerrëse plastike transparente me dorezë e shkallëzuar me lt dhe g.
Ngjyra Transparente
Materiali Plastikë
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 13x8x9 cm