Gotë Plastikë Për Fëmije Elefant Rozë 340 Ml

0.39

In stock

SKU: 1199955 Category:

Përshkrim

Gotë plastike për vajza, rozë me dizajn elefanti dhe flutura.
Ngjyra Rozë
Materiali Plastikë
Diametri x Lartësia 7,5×11 cm
Kapaciteti 0,34 lt