Gotë E Plastike E Tejdukshme Good Vibes 600 Ml

1.29

Out of stock

SKU: 1178849 Category:

Përshkrim

Diametri x Lartësia: 9×15.5 cm
Kapaciteti: 600 ml
Materiali: Plastikë
Nuk lejohet të përdoret në pjatalarëse dhe mikrovalë