Gotë Ujë Plastikë 350 Ml 6 Copë

1.49

In stock

SKU: 1195796 Category:

Përshkrim

Gota plastike me ujë me dizajnin e buzëqeshjes , jeshile, rozë, të verdhë, fuchsia dhe blu.
Materiali Plastikë
6 copë
Kapaciteti 350 ml
Diametri x Lartësia 7,5×11,5 cm