Gurë Dekorativ Të Bardhë/Natyral 360Gr

0.99

In stock

SKU: 1011187 Category:

Përshkrim

Gurë Dekorativë (1.7-1.9 Cm), Me Shkëlqim, Transparent Dhe Me Ngjyrë Margaritar Të Bardhë.
Mbushni Një Gotë Feste Me Përmasa Të Mëdha Për Një Aranzhim Bashkëkohor Me Lule.
Ngjyra E Bardhë Transparente
Materiali I Produktit Qelqi
Pesha E Paketës 340 G
Përshtatshmëria E Moshës *Kujdes! Jo I Përshtatshëm Për Fëmijët Nën 3 Vjeç