Helikopter Me Telekomandë I Verdhë Për Fëmije

9.99

Out of stock

SKU: 1200055 Category:

Përshkrim

Helikopter me operacion infra të kuqe, 2 kanale dhe dritë. rezja 8 m, kohëzgjatja e fluturimit 5 minuta. Përfshin kabllon e karikimit USB dhe telekomandën e kontrollit nga të cilat mund të kontrolloni fluturimin. Operon me 1 bateri litiumi 3.7V 100 mAh për helikopterin (përfshirë) dhe 3 bateri AG13 për kontrollin (nuk përfshihen).
Gjinia Djalë
Mosha e sugjeruar 8 vjeç e lart
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Dimensionet e paketimit 31×6.5×20 cm