Jastëk Anatomik Memory Gri 32x30x10 Cm

10.99

In stock

SKU: 1165798 Category:

Përshkrim

Jastëku anatomik mbrapa ofron relaksim në shpinë gjatë gjithë ditës, ju mëson të uleni siç duhet dhe zvogëlon presionin kurrizor. Jastëku qëndron në tre mënyra të ndryshme dhe përshtatet me lëvizjet anësore dhe të ndryshme të drejtimit, në mënyrë që të mund të lëvizni të qetë pa pasur nevojë të rregulloni përsëri. Përveç kësaj, është bërë nga material shumë i qëndrueshëm që përqafon dhe mbështet trupin, duke marrë formën e tij, ndërsa zvogëlon presionin e krijuar nga sediljet e zakonshme. Ka një mbulesë të lëvizshme dhe të lahet me zinxhir dhe gome të rregullueshme në anën e pasme për të qëndruar në vendin ku e vendosni.