Shilte Karrige Ngjyrë E Kuqe 39x39x3 Cm

1.49

Out of stock

SKU: 1173781 Category:

Përshkrim

Jastëk I Karriges Së Kuqe Me Mbushje Shkumë, Të Dyanshëm Pa Zinxhir Me Lidhëse Të Të Njëjtit Pëlhurë Për T’U Lidhur Me Karrigen. Ideale Për Çdo Stinë.
Ai U Jep Rehati Karrigeve Dhe Ju Mund Të Luani Me Ngjyra Të Ndryshme Për Një Dekorim Unik!
Ngjyra E Kuqe
Përbërja 65% Pambuk – 35% Poliester
Gjatësia X Gjerësia X Trashësia 39x39x3 Cm