Shilte Karrige Ngjyrë Kremi 39x39x3 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1154247 Category:

Përshkrim

Jastëk Karrige Me Mbushje Shkumë, Të Dyanshëm Pa Zinxhir Me Lidhëse Të Të Njëjtit Pëlhurë Për Tu Lidhur Me Karrigen. Ideale Për Çdo Stinë.
Ai U Jep Rehati Karrigeve Dhe Ju Mund Të Luani Me Ngjyra Të Ndryshme Për Një Dekorim Unik!
Ngjyra Kremi
Përbërja 65% Pambuk – 35% Poliester
Gjatësia X Gjerësia X Trashësia 39x39x3 Cm