Shilte Karrige Dizajn Buf 40×40 Cm

3.99

Out of stock

SKU: 1156002 Category:

Përshkrim

Jastëk Karrige Me Dizajn Bufi, I Njëanshëm Pa Zinxhir Me Elastik Dhe Grepa Për Tu Ngjitur Në Karrige. Ideale Për Çdo Stinë.
Ai U Jep Rehati Karrigeve Dhe Ju Mund Të Luani Me Ngjyra Të Ndryshme Për Një Dekorim Unik!
Materiali Poliestër
Gjatësia X Gjerësia X Trashësia 40x40x2.5 Cm