Shilte Karrige Rrethore Kafe 38 Cm

2.49

Out of stock

SKU: 1138899 Category:

Përshkrim

Jastëk Karrige I Rrumbullakët Në Ngjyrë Kafe Me Mbushje Shkumë, Të Dyfishtë Pa Zinxhir Me Lidhëse Të Të Njëjtit Pëlhurë Për Tu Lidhur Me Karrigen. Ideale Për Çdo Stinë.
Ajo U Jep Rehati Karrigeve Dhe Ju Mund Të Luani Me Ngjyra Të Ndryshme Për Një Dekorim Unik!
Ngjyra Kafe
Materiali I Produktit Poliestër
Diametri X Lartësia 38×2.5 Cm