Shilte Karrige E Rrumbullaket Me Flok Të Gjatë I Bardhë 34 Cm

3.49

In stock

SKU: 1167967 Category:

Description

Jastëk Karrige Për Dekorim Dimëror, I Njëanshëm Pa Zinxhir, Lesh Ngjyrë Të Bardhë.
Jep Një Ndjenjë Ngrohtësie Në Hapësirë ​​Dhe Rehati Në Sediljet!
Ngjyra I Bardhë
Materiali I Produktit Poliestër