Jastëk Me Ajër 3 Ngjyra “Intex” 43x28x9 Cm

2.49

Out of stock

SKU: 1090272 Category:

Përshkrim

Jastëk me ajër, me mbulesë kadifeje të papërshkueshme nga uji dhe konstruksion të butë.
Mosha e sugjeruar 3 vjeç e lart
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 43x28x9 cm