Shilte Karrige Rrethore Kafe 38 Cm

2.99

In stock

SKU: 1137724 Category:

Përshkrim

Jastëk Karrige Në Natyrë, Dekorim Veror Ngjyrë Kafe E Rrumbullakët, Me Anë Të Dyfishtë Pa Zinxhir Me Lidhëse Të Të Njëjtit Pëlhurë Për T’U Lidhur Me Karrigen. Bërë Nga Pëlhura Rezistente Ndaj Ujit Dhe Lidhëse Të Të Njëjtit Pëlhurë Për Tu Lidhur Fort.
Rinovoni Kopshtin, Tarracën Ose Ballkon Tuaj Me Ngjyra Të Bukura, Lehtë Dhe Ekonomikisht.
Ngjyra Kafe
Materiali I Produktit Poliestër
Diametri X Lartësia 38×2 Cm