Fish Karikimi Silver Për Iphone 1 M

2.99

In stock

SKU: 1172284 Category:

Description

Karikimi dhe sinkronizimi i të dhënave me vetëm një kabllo. E pajtueshme me të gjitha pajisjet moderne. Prizë 8 pin për iOS, për karikim / sinkronizim me prizë ndriçimi.
Gjatësia e kabllit: 1 m