Fishë Karikimi Zinxhir Blu Me 2 Koka Për Iphone & Samsung 40 Cm

2.49

Out of stock

SKU: 1150306 Category:

Përshkrim

Kabllo me fuqi të lartë për të karikuar smartphone, tabletë ose pajisje. Me dizajn të shkëlqyer dhe transferim të lehtë, ai ngarkon një kompjuter përmes një porte USB ose ndonjë porte. Me dizajn të bukur me zinxhir.
Gjatësia: 40 cm.