Kambana Dekorative Ngjyrë Gurkali Me Xixa & Shkëlqim 6 Cm 4 Copë

1.99

In stock

SKU: 1142766 Category:

Përshkrim

Dekorime të pemës së Krishtlindjes, kambanat bruz, me teksturë, me shkëlqim dhe hark argjendi në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Bruz
Materiali i produktit Plastike
4 copë