Kapëse Flokësh Kristal I Zi 7 Cm 2 Copë

1.99

Out of stock

SKU: 1196355 Category:

Përshkrim

Kapëse flokësh për femra, trekëndëshe 7 cm me diamant i vogël transparent dhe të zi.
2 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç