Kapëse Flokësh Kristal Transparente 6 Cm 2 Copë

1.29

Out of stock

SKU: 1196354 Category:

Përshkrim

Kapëse për femra me kristale të vogla dhe të mëdha, transparente.
Aksesor ideal për çdo shëtitje!
2 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç