Kapëse Flokësh Me Kristal 2 Copë

1.99

Out of stock

SKU: 1196317 Category:

Përshkrim

Kapëse flokësh për gra,gri dhe rozë 8 cm me gurë.
2 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç