Kapëse Flokësh Me Perle 7 Cm 2 Copë

2.49

Out of stock

SKU: 1196347 Category:

Përshkrim

Kapëse trekëndëshe për flokë për gra 7 cm transparente dhe perlat e bardha.
Aksesor ideal për çdo shëtitje!
2 copë
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç