Karamele Dekorative Lejla Me Pika 9 Cm 3 Copë

1.49

Out of stock

SKU: 1123979 Category:

Përshkrim

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, karamele ngjyrë vjollce me shkëlqim me model polka pika dhe shkëlqim të bardhë, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Vjollcë
Materiali i produktit Plastike
3 copë