Kartopeceta Flamingo Gold 33×33 Cm 12 Cope

0.79

Out of stock

SKU: 1179096 Category:

Përshkrim

Paketa përmban 12 copë. Peceta me 2 fletë prej 33x33cm me dizajn flamingo dhe porosi në fletë ari. Shtypur me bojëra jo toksike të tretshme në ujë.