Kuletë Shkolle Holografike “Be You Tiful” Me Zinxhir 20x6x4 Cm

1.49

Out of stock

SKU: 1195922 Category:

Përshkrim

kuletë shkolle holografike me print dhe zinxhir Be you tiful. Ideale për nxënësit fillorë dhe adoleshentët.
Materiali Pëlhurë sintetike
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 20x6x4 cm