Kuletë Shkolle Me 3 Xhepa Me Zinxhir Blu, Jeshile 20.5×7.5×6.5 Cm

3.49

Out of stock

SKU: 1196685 Category:

Përshkrim

kuletë shkolle me 3 pozicione me zinxhir, me modele blu, blu dhe jeshile, të serisë 15NF36. Ideale për nxënësit fillorë dhe adoleshentët.
Materiali Pëlhurë sintetike
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 20.5×7.5×6.5 cm