Kuletë Shkolle Me 3 Xhepa Me Zinxhir Gri ,E Zezë, Jeshile 20.5×7.5×6.5 Cm

2.49

Out of stock

SKU: 1196683 Category:

Përshkrim

kuletë shkolle me 3 xhepa me zinxhir, i zi me detaje gri dhe jeshile, i serisë 15NF36. Ideale për nxënësit fillorë dhe adoleshentët.
Ngjyra Gri E Zezë Gjelbër
Materiali Pëlhurë sintetike
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 20.5×7.5×6.5 cm