Kuletë Shkolle Me Vija Të Zeza Holografike 20x5x5 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1182155 Category:

Përshkrim

kuletë shkolle me një xhep me zinxhir, ngjyrë holografike me forma të zeza. Ideale për nxënësit fillorë dhe adoleshentët.
Materiali Pëlhurë sintetike
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 20x5x5 cm