Kuletë Shkolle Mini Holografike “Fab Life” Me Zinxhir 18.5x3x4 Cm

1.29

Out of stock

SKU: 1195920 Category:

Përshkrim

Kuletë shkolle mini jeshile holografike me print dhe zinxhir Fab Life. Ideale për nxënësit fillorë dhe adoleshentët.
Materiali Pëlhurë sintetike
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 18.5x3x4 cm