Kuletë Shkolle Mini Holografike “Happiness For You” Me Zinxhir 18.5x3x4 Cm

1.79

Out of stock

SKU: 1195921 Category:

Përshkrim

Kuletë shkolle mini holografike me printim dhe zinxhir Happiness for you. Ideale për nxënësit fillorë dhe adoleshentët.
Materiali Pëlhurë sintetike
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 18.5x3x4 cm