Kuletë Shkolle Mini Me Xixa Silver Me Zinxhir 18.5x3x4 Cm

0.99

Out of stock

SKU: 1195808 Category:

Përshkrim

Rast i shkollës mini shkëlqim argjendi argjendi me zinxhir. Ideale për nxënësit fillorë dhe adoleshentët.
Ngjyra Argjendi
Materiali Pëlhurë sintetike
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 18.5x3x4 cm