Kuletë Shkolle Mini Me Xixa Rozë Me Zinxhir 18.5x3x4 Cm

1.29

Out of stock

SKU: 1195811 Category:

Përshkrim

kuletë shkolle mini shkëlqim rozë me zinxhir. Ideale për nxënësit fillorë dhe adoleshentët.
Ngjyra rozë
Materiali Pëlhurë sintetike
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 18.5x3x4 cm