Kaush Prej Druri 18 Cm 6 Copë

0.69

In stock

SKU: 1201085 Category:

Përshkrim

Kaush druri të bëra me material miqësor ndaj mjedisit. Ideale për salcat dhe salcat, patatet ose shijshme individuale.
Materiali Dru
6 copë
Diametri x Lartësia 7×18 cm