Mbajtëse Telefoni Fleksible Me Kapëse 60 Cm

3.49

Out of stock

SKU: 1168213 Category:

Përshkrim

Kasa universale për celularët, mp3, aparati dixhital, GPS, kamera, etj. Mund të shikoni filma, të dëgjoni muzikë pa mbajtur celularin tuaj. Ka një krah mbështetës fleksibël për kënd dhe distancë të ndryshme.
Gjatësia: 60 cm.