Kambana Dekorative Gold Me Xixa 11 Cm 3 Copë

1.49

In stock

SKU: 1132649 Category:

Përshkrim

Stolitë e pemës së Krishtlindjes, kambanat e arit, të shpuara me shkëlqim, në një paketë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj.
Bota Magjike e Krishtlindjeve vjen në jetë!
Ngjyra Ari
Materiali i produktit Plastike
3 copë